2787 Discovery set | 8x 2ML

2787 Discovery set | 8x 2ML

 40,00

2787 Discovery set | 8x 2ML

De 2787 Discovery Set biedt een exclusieve kennismaking met de unieke geuren van het merk 2787. Deze set bevat acht zorgvuldig geselecteerde samples van hun meest geliefde parfums, perfect voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe signature scent of gewoon wil genieten van de diversiteit aan geuren die 2787 te bieden heeft.

Wat Zit Er in de Set?

De 2787 Discovery Set bevat de volgende geuren in 2ml formaat:

  1. #Hashtag Eau de Parfum: Een moderne, digitale geur met topnoten van aldehyden en viooltjesbladeren, een hart van iris en wierook, en een basis van cederhout en muskus. Deze geur vangt de essentie van het digitale tijdperk.
  2. Elixir de Bombe Eau de Parfum: Een explosieve en verleidelijke geur met topnoten van mandarijn en gember, een hart van granaatappel en roos, en een basis van amber en tonkaboon.
  3. Wandervogel Eau de Parfum: Een avontuurlijke geur met topnoten van bergamot en zwarte peper, een hart van lavendel en vetiver, en een basis van sandelhout en eikenmos.
  4. Hamaca Eau de Parfum: Een ontspannende, zomerse geur met topnoten van kokosnoot en bergamot, een hart van ylang-ylang en heliotroop, en een basis van vanille en tonkaboon.
  5. Genetic Bliss Eau de Parfum: Een unieke, persoonlijke geur met moleculen die reageren op de huidchemie, met noten van vanille, guaiac hout en musk.
  6. Sónar Eau de Parfum: Een mysterieuze geur met topnoten van citrus en neroli, een hart van jasmijn en zeenoten, en een basis van patchouli en muskus.
  7. Flanêur Eau de Parfum: Een elegante en tijdloze geur met topnoten van bergamot en rozemarijn, een hart van roos en geranium, en een basis van cederhout en vetiver.
  8. Rule of 72 Eau de Parfum: Een verfijnde geur met topnoten van grapefruit en zwarte bes, een hart van magnolia en jasmijn, en een basis van vetiver en amber.

Waarom Kiezen voor de 2787 Discovery Set?

  • Diversiteit: Probeer verschillende geuren en ontdek welke het beste bij jou past.
  • Handig: Perfect formaat om mee te nemen en onderweg op te frissen.
  • Cadeauwaardig: Een prachtig cadeau voor elke parfumliefhebber.
  • Kwaliteit: Ervaar de hoogwaardige geuren van 2787 in een handige sample set.

Over 2787 Parfums

2787 Parfums staat bekend om zijn moderne en innovatieve geuren, geïnspireerd door de hedendaagse levensstijl en digitale cultuur. Elk parfum is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten en biedt een unieke geurbeleving.

Bestel de 2787 Discovery Set

Ontdek de veelzijdigheid van 2787 Parfums en vind jouw perfecte geur met de 2787 Discovery Set. Maak kennis met de geuren die jouw persoonlijkheid weerspiegelen en je een onvergetelijke indruk laten maken.