Forlled Hyalogy CLG Face Mask

Forlled Hyalogy CLG Face Mask

 79,00

Reken direct één derde deel af, het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.

Het Forlle’d Hyalogy CLG Face Mask van Forlle’d is een revolutionair biocellulose masker verrijkt met drievoudig collageen, speciaal ontwikkeld om de huid te verstevigen, rimpels te verzachten en de elasticiteit te verbeteren. Het masker dringt diep door in de huidlagen, herstelt collageenvezels en biedt een intens hydraterend “filler-effect”, waardoor de huid voller en jeugdiger oogt. Geschikt voor alle huidtypes, inclusief de meest gevoelige, en ideaal voor een strakkere, stralende teint.

Ervaar de revolutionaire werking van het Forlled Hyalogy CLG Face Mask van Forlle'd. Dit baanbrekende biocellulose masker, verrijkt met drievoudig collageen, biedt je huid een intens verstevigende en gladstrijkende ervaring. Door de combinatie van collageen met verschillende molecuulgewichten en het exclusieve Forlle'd-complex, dringt het masker diep door in de huidlagen om rimpels te verzachten en de elasticiteit te herstellen.

Diepe Hydratatie en Huidverjonging

Het Forlled Hyalogy CLG Face Mask is ontwikkeld met een unieke mix van actieve ingrediënten, waaronder collageen uit zeevishuid en gefermenteerd kokossap. Deze combinatie zorgt voor een intensieve hydratatie en herstel van beschadigde collageenvezels. Het masker creëert een natuurlijk “filler-effect”, waardoor je huid steviger, voller en jeugdiger oogt.

Geschikt voor Alle Huidtypes

Dankzij de hypoallergene en huidvriendelijke formule is het Hyalogy CLG Face Mask geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huid. Dit masker biedt optimale verzorging en bescherming tegen dagelijkse stressoren, zoals uitdroging en milieu-invloeden.

Eenvoudig in Gebruik

Breng het masker eenvoudig aan op een gereinigde huid, na gebruik van de Forlle'd Hyalogy Platinum Lotion. Deze lotion bereidt de huid voor op een betere opname van de actieve ingrediënten in het masker. Laat het 15 minuten inwerken en masseer vervolgens het resterende serum in de huid. Voor een complete verzorgingsroutine sluit je af met een Forlle'd crème passend bij jouw huidtype.

Geniet van de Kracht van Forlle'd

Geef je huid de ultieme verzorging met het Hyalogy CLG Face Mask en geniet van een gladde, stralende en jeugdige teint. Dit revolutionaire masker is vrij van toegevoegde parabenen en wetenschappelijk samengesteld voor een veilige en effectieve huidverzorgingsroutine.

Voordelen van het Forlled Hyalogy CLG Face Mask:
  • Verzacht en verfijnt rimpels.
  • Verstevigt de huid voor een strakkere look.
  • Bevordert de elasticiteit en hydratatie.
  • Herstelt de huidbarrière en beschermt tegen vochtverlies.
  • Kalmeert de huid en vermindert irritaties.
  • Verbetert de gezichtscontouren en vermindert volumeverlies.

Ervaar de luxe van dit masker en geef je huid de aandacht die het verdient!